duizel_noord2 - kopie (2).png

Nieuwsberichten

Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:

Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen. Zoekt u ook eens op Facebook onder de naam Vrouwen van Nu. Daar staan veel nieuwtjes van allerlei afdelingen, ook uit onze omgeving.

Donderdag 27 juni; dagfietstocht, met een excursie!Waar ? Dat blijft nog een verrassing. Deze keer nemen we onze eigen lunch mee. Vertrek om 09.00 uur bij de kerk. Wat de kosten zijn krijgt u nog te horen/zien. Wél opgeven, dit graag vóór 15 juni bij een van de bestuursleden.

Woensdag 3 juli; uitstapje met onze 80 plussers. Alle 80 plussers krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

Woensdag 21 augustus; excursie naar Quark in Bladel, overdag. Kosten €12,50 pp. Opgeven en betalen vóór 29 juli. Dit op verzoek van het bedrijf Quark.

Zondag 1 september; einddatum inleveren werkstuk handwerken/textielkunst. Het thema is ‘dromen’. U heeft hier persoonlijk een bericht over gekregen via de mail.

Donderdag 12 september; lezing over de betekenis van een bloem. Dit is in De Smis, 20.00 uur. Jacqueline v.d. Bosch komt hierover vertellen .

Donderdag 26 september; creatieve avond. Ook in De Smis. Deze avond begint om19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. Meer informatie volgt.

Donderdag 24 oktober; herfstavond. De wijk van Nellie heeft de beurt voor de organisatie.

Donderdag 27 november; weer eens een medische lezing en wel over darmkanker. Rafke Schoffelen gaat dit voor ons doen. Zij is hierover pas gepromoveerd in Nijmegen.

Donderdag 14 november; een lezing over Het Rijke Roomsche Leven. Een avond georganiseerd door Oost- West- en Middelbeers, Oirschot en Best. Meer informatie volgt t.z.t.

Dinsdag! 17 december Kerstviering; de wijk van Tiny en Toos zijn aan de beurt om dit weer te organiseren.

Alle leden die zich voor onze organisatie inzetten: heel hartelijk dank!

Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief? U krijgt veel informatie via de computer, maar alle belangrijke mededelingen staan ook altijd in Efkes Duyselen!

Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.

Bestuur Vrouwen van Nu

Meest gelezen nieuwsberichten van het afgelopen jaar.