duizel_groenstraat2.png

Nieuwsberichten

 

Van vrijdag 21 juni tot en met maandag 24 juni 2019 gaat Maarten ven der Weijden proberen om dit jaar de 11 stedenzwemtocht van 200 km. te volbrengen. Na een grote teleurstelling van vorig jaar heeft Sven van Antwerpen zich ook weer als kandidaat opgegeven om in alle 11 steden 2 kilometer mee te gaan zwemmen. 111 zwemmers mogen dit jaar in alle 11 steden mee gaan zwemmen.

Op 18 mei hebben deze zwemmers samen met Maarten proef gezwommen in Oosterhout om geselecteerd te worden voor alle 11 steden. Sven is hiervoor geselecteerd en gaat de uitdaging aan! Verder mogen alle zwemmers die ook mee willen zwemmen alleen op zaterdag in Stavoren 500 m of 2 km meezwemmen.

Vrijdag 21 juni zal Maarten van der Weijden om 17.30 uur in Leeuwarden starten voor de 11 stedenzwemtocht van 200 km. De 111 zwemmers zullen dan als eerste in Sneek 2 km met Maarten mee gaan zwemmen, als Maarten dan aangekomen is in IJlst worden de zwemmers daar weer verwacht voor weer 2 km mee te zwemmen. Het wordt een behoorlijke uitdaging, de zwemmers gaan in 72 uur 22 km zwemmen in de plaatsen Sneek, IJlst, Sloten, Stavoren, Hindelopen, Workum, Bolsward, Harlingen, Franeker, Dokkum en Leeuwarden. De starttijden voor de 111 zwemmers zijn afhankelijk van de doorkomsten van Maarten en krijgen 1,5 uur van te voren te horen hoe laat ze weer ter plaatsen moeten zijn, dit kan zowel overdag als in de nacht zijn dat ze mee moeten zwemmen.

Sven gaat deze uitdaging aan voor onderzoek naar kanker omdat zijn vader getroffen is met deze nare ziekte. Wij hopen dan ook dat iedereen deze uitdaging tot een mooi eind kan brengen, en wensen alle zwemmers heel veel succes en zwemplezier toe!!

Wilt u ook doneren voor onderzoek naar kanker, HEEL GRAAG!!

 

Doneren kan op:

www.11stedenzwemtocht.nl

zoeken naar Sven van Antwerpen.

 

Alvast heel hartelijk bedankt!