duizel_noord2.png

Nieuwsberichten

Jeugdvakantieweek
 
We hebben er weer een fantastische week opzitten met de jeugd van Duizel.
Het weer was ons zeker gegund want de voorspellingen waren in eerste instantie niet opperbest.
 
Op maandag vertrok het treintje rond de klok van half 10 naar de blokhut toe waar we verschillende workshops hadden o.a. bootcamp, high tea, paintball, glow in the dark schilderen, timmeren, knutselen, bloemschikken, bruisballen maken, casino. Ook was de poppendokter weer aanwezig om alle zieke knuffels en poppen weer beter te maken. Afsluitend hebben we nog een grote bingo gehouden waar leuke prijzen te winnen waren. Rond de klok van 16:00 uur vertrok het treintje weer richting de blokhut. Het was een geslaagde dag.
Op dinsdag werden de kindjes van de onderbouw met het treintje naar de blokhut gebracht om deze ochtend verschillende spelletjes te doen o.a. blotevoetenpad, spijkerpoepen, sjoelen, blikken gooien, zakken lopen.
De bovenbouw ging met auto’s naar Hoogeloon voor een GPS tocht.
Na de lunch hadden we in de middag een vossenjacht. Helaas hebben we het niet tot het einde droog kunnen houden maar ondanks dat we eerder stopte vanwege een hevige regen- onweersbui had toch bijna iedereen alle vossen gevonden.
Op woensdag zijn we met de onderbouw naar speeltuin “de Heiberg’ in Veldhoven gegaan waar ze heerlijk hebben gespeeld. De bovenbouw had een zeskamp bij de blokhut.
’s Avonds hebben we met de ouders heerlijke frietjes gegeten en nog gezellig genoten van een drankje. Toen de onderbouw en de ouders naar huis waren kon de bovenbouw zich opmaken voor de overnachting. We hebben een discoavond gehad met een heuse DJ en geheel onverwacht kwamen Shrek en zijn prinses Fiona op bezoek. De kinderen moesten doormiddel van vragen erachter zien te komen wie hierachter verscholen waren en dat was nogal snel gebeurd, wat een slimme kinderen hebben we toch in Duizel.
Het kampvuur was inmiddels ook aan en tussen de buien door konden we heerlijk genieten van het warme vuur. Tijdens de regen konden de kinderen binnen een film kijken.
Tijdens de nacht gingen de kinderen die nog wakker waren verstoppertje spelen in het donker.
In de ochtend hebben we nog een heerlijk ontbijt aangeboden daarna werden de kinderen weer opgehaald door de ouders en kon de poetsploeg de blokhut weer netjes en schoon maken.
 
We willen bij deze alle hulpouders en stagiaires bedanken voor de hulp tijden de vakantieweek zonder jullie hulp zouden we dit niet kunnen volbrengen. Hopelijk volgend jaar weer een grote opkomst van zowel kinderen als hulpouders en stagiaires.
 
Bestuur Jeugdbelangen.