Duizel_ZW1.png

Nieuwsberichten

26 augustus 2019.
Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:
Allereerst wensen wij onze leden een fijne vakantietijd, op wat voor manier u die ook doorbrengt. Geniet van mooie dingen, van elkaar, van uw tuin, van een mooie reis!
Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen. Zoekt u ook eens op Facebook onder de naam Vrouwen van Nu. Daar staan veel nieuwtjes van allerlei afdelingen, ook uit onze omgeving.
Zondag 1 september; einddatum inleveren werkstuk handwerken/textielkunst. Het thema is ‘dromen’. U heeft hier persoonlijk een bericht over gekregen via de mail. Wij zijn benieuwd wie van ons aan deze uitdaging heeft meegedaan. Het is leuk als we een foto van je werkstuk krijgen.
Donderdag 12 september; lezing over de betekenis van een bloem. Dit is in De Smis, 20.00 uur. Jacqueline v.d. Bosch komt hierover vertellen. Het is de bedoeling dat ieder één bloem meebrengt en dan zal Jacqueline daarover iets vertellen. Het wordt vast een gezellige avond.
Donderdag 26 september;creatieve avond. Ook in De Smis. Deze avond begint om19.30 uur en eindigt om 21.30 uur.
Deze avond gaan we aan de slag met handmade hout. Dat hout gaan we bewerken door het in te branden. Hoe en wat zal zij ons vertellen en daarna gaan we aan de slag met ons eigen plankje. Opgeven tot 8 september, want zij moet nog het nodige voorwerk doen. Kosten € 25,- pp.
Donderdag 24 oktober; herfstavond. De wijk van Nellie heeft de beurt voor de organisatie.
Donderdag 7 november;weer eens een medische lezing en wel over darmkanker. Rafke Schoffelen gaat dit voor ons doen. Zij is gepromoveerd in Nijmegen en dit onderwerp is haar specialisatie.
Donderdag 14 november; een lezing over Het Rijke Roomsche Leven. Een avond georganiseerd door Oost- West- en Middelbeers, Oirschot en Best. Meer informatie volgt t.z.t.
Dinsdag! 17 december; Kerstviering; de wijk van Tiny en Toos zijn aan de beurt om dit weer te organiseren.
Alle leden die zich voor onze organisatie inzetten: heel hartelijk dank!
Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief? U krijgt veel informatie via de computer, maar alle belangrijke mededelingen staan ook altijd in Efkes Duyselen!
Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.
Bestuur Vrouwen van Nu