duizel_noord2 - kopie.png

Nieuwsberichten

Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:
Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen. Zoekt u ook eens op Facebook onder de naam Vrouwen van Nu. Daar staan veel nieuwtjes van allerlei afdelingen, ook uit onze omgeving.
Donderdag 12 september; lezing over de betekenis van een bloem. Dit is in De Smis, 20.00 uur. Jacqueline v.d. Bosch komt hierover vertellen . Het is de bedoeling dat ieder één bloem meebrengt en dan zal Jacqueline daarover iets vertellen. Als je het leuk vindt, mag je de bloem ook nog aan een ander geven. Het wordt vast een gezellige avond.
Donderdag 26 september; creatieve avond. Ook in De Smis. Deze avond begint om19.30 uur en eindigt om 21.30 uur.
Deze avond gaan we aan de slag met handmade hout. Dat hout gaan we bewerken door het in te branden. Hoe en wat zal zij ons vertellen en daarna gaan we aan de slag met ons eigen plankje. De houten plank is 25 cm. doorsnee en 2 cm. dik. Opgeven tot 12 september. Kosten € 25,- pp.
Donderdag 24 oktober; herfstavond. De wijk van Nellie heeft de beurt voor de organisatie.
Donderdag 7 november; weer eens een medische informatieavond en wel over darmkanker. Rafke Schoffelen gaat dit voor ons doen. Zij is gepromoveerd in Nijmegen en dit onderwerp is haar specialisatie.
Wij organiseren deze avond in samenwerking met de K.B.O. en Nieuwe Levenskracht. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar en om 20.00 uur begint de informatie.In dorpshuis De Smis.
Donderdag 14 november; een lezing over Het Rijke Roomsche Leven. Een avond georganiseerd door Oost- West- en Middelbeers, Oirschot en Best. Meer informatie volgt t.z.t.
Vrijdag 29 november; Proef het handwerken. Workshops van allerlei handwerktechnieken. Van 10.00 tot 16.00 uur in ’t Zand in Oirschot. U heeft hierover al een mail gehad.
Dinsdag! 17 december Kerstviering; de wijk van Tiny en Toos zijn aan de beurt om dit weer te organiseren.
Alle leden die zich voor onze organisatie inzetten: heel hartelijk dank!
Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief? U krijgt veel informatie via de computer, maar alle belangrijke mededelingen staan ook altijd in Efkes Duyselen!
Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.
Bestuur Vrouwen van Nu