duizel_groenstraat1.png

Nieuwsberichten

Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:
 
Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen. Zoekt u ook eens op Facebook onder de naam Vrouwen van Nu. Daar staan veel nieuwtjes van allerlei afdelingen, ook uit onze omgeving.
  • Donderdag 26 september; 19.00 uur; creatieve avond. Doordat er te weinig mensen belangstelling hadden voor het maken van een ‘serveerplank’ hebben we als alternatief weer gekozen voor het maken van een herfstkrans of een guirlande op stok. U heeft hier allemaal bericht van gehad via de mail.
  • Donderdag 24 oktober; herfstavond .De wijk van Nellie heeft de beurt voor de organisatie. Hoe en wat is nog een verrassing, maar u hoort of ziet hier nog meer van.
  • Donderdag 7 november;weer eens een medische informatieavond en wel over darmkanker. Rafke Schoffelen gaat dit voor ons doen. Zij is gepromoveerd in Nijmegen en dit onderwerp is haar specialisatie.
  • Wij organiseren deze avond in samenwerking met de K.B.O. en Nieuwe Levenskracht. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar en om 20.00 uur begint de informatie.In dorpshuis De Smis.
  • Donderdag 14 november; een lezing over Het Rijke Roomsche Leven door René Bastiaanse. Een avond georganiseerd door Oost- West- en Middelbeers, Oirschot en Best. Via de mail heeft u al een uitnodiging gehad. Als u zich tijdig opgeeft, kunnen we misschien samen rijden.
  • Vrijdag 29 november;Proef het handwerken. Workshops van allerlei handwerktechnieken. Van 10.00 tot 16.00 uur in ’t Zand in Oirschot. U heeft hierover al een mail gehad. Verschillende mooie technieken.
  • Dinsdag! 17 december; Kerstviering; de wijk van Tiny en Toos zijn aan de beurt om dit weer te organiseren.
Alle leden die zich voor onze organisatie inzetten: heel hartelijk dank!
 
Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief? U krijgt veel informatie via de computer, maar alle belangrijke mededelingen staan ook altijd in Efkes Duyselen!
Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.
 
Bestuur Vrouwen van Nu