Duizel_rotonde.png

Nieuwsberichten

Hallo allemaal,
 
Als het goed is staat bij alle inwoners van Duizel het weekend van 9 en 10 november rood omcirkeld, want dan geeft muziekvereniging de volharding twee grootse concerten om te vieren dat Duizel dit jaar 75 jaar geleden bevrijd is van de Duitse bezetter. Via deze weg willen wij jullie over dit feest meer informatie geven.
I
n het weekend zal de muziekvereniging 2 concerten geven, op zaterdagavond vanaf 20.00u en op zondagmiddag om 14.30u. De concerten zullen worden verzorgd door zowel de percussiegroep als fanfare, met afwisselende muziek met als thema de bevrijding. Ook de jongste/nieuwste leden zullen hun steentje bijdragen en de ...-jarige violist ... uit Steensel zal op een ontroerende manier het bekende nummer uit Schindler's list vertolken.
 
Maar er is meer! Buiten op het Smitsplein zullen enkele legervoertuigen uit de tweede wereldoorlog worden opgesteld, waarin jong en oud op zondag na het concert een ritje kan maken. Ook de smis zal worden omgetoverd tot een ware tentoonstelling met gevarieerde voorwerpen uit dit tijdperk.
 
Kaarten voor dit grootse evenement zijn vanaf nu verkrijgbaar voor slechts €5,- per kaartje voor de volwassenen en kinderen <12 jaar voor €2,50.
U kunt de kaarten kopen :
-          Dorpshuis ‘De smis’ in Duizel
-          Wilma van der Heijden (Beersbeemden 28, Duizel)
Of reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Zorg dus dat u het weekend vrijhoudt en koop op tijd uw kaartjes, wat op=op!