duizel_NO2.png

Nieuwsberichten

Ivanka’s love to cook boek!

Voor Ivanka Luijten uit Duizel komt een droom uit: een eigen kookboek met wereldse recepten. Originele maar tegelijk eenvoudig te bereiden recepten met ingrediënten uit het keukenkastje. Volgens Ivanka hoeft koken niet moeilijk te zijn maar moet het wel lekker smaken.

Koken is met recht een passie van Ivanka te noemen. Ze probeert steeds nieuwe gerechtjes uit en heeft een feilloos gevoel voor lekkere smaken en combinaties. Bang om iets uit te proberen is ze niet en je kunt haar niet blijer maken dan door een door haar gemaakt gerecht te proeven. Het werd tijd om haar favoriete – en meest succesvolle - recepten te bundelen in een boek en nu is het dan zover.

In het kookboek staan onder andere recepten voor een pizza rustica, frikandellenpizza, pindasoep, pompoen-lasagne, quiche, wrap taart kip-pesto, aspergetompouce en nog veel meer lekkernijen; van zoet tot hartig, van voor- tot nagerecht en uiteraard hapjes voor bij de borrel. Maar liefst 122 recepten om je vingers bij af te likken.

Op 22 november wordt ‘Ivanka’s love to cook boek’ officieel gepresenteerd tijdens een gezellige bijeenkomst in De Smis in Duizel. Om 20.30 uur zal Ivanka vertellen over de totstandkoming van het boek. Uiteraard is er een proeverij en wordt de avond opgeluisterd met live muziek.

Wil je zeker zijn van een exemplaar, reserveer dit dan vóór 24 oktober en maak kans op een gratis boek! Onder de voorinschrijvingen worden tien boeken verloot. Het boek kost € 19,95. Reserveringen kunnen doorgegeven worden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dat e-mailadres mag je ook gebruiken om je op te geven voor de feestelijke boekpresentatie. Onder de voorinschrijvingen worden 10 exemplaren van het kookboek verloot.

Na 22 november is Ivanka’s love to cook boek onder andere te koop bij de Vershof in Bladel - waar Ivanka wekelijks te vinden is met proeverijtjes - en bij kookwinkel Van den Hurk in Eersel.