duizel_noord2.png

Nieuwsberichten

Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:
Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen. Zoekt u ook eens op Facebook onder de naam Vrouwen van Nu. Daar staan veel nieuwtjes van allerlei afdelingen, ook uit onze omgeving.
Heeft u ook zo genoten van onze herfstavond? Alle leden die hier aan meegewerkt hebben, Hartelijk bedankt!
Donderdag 7 november; weer eens een medische informatieavond en wel over darmkanker. Rafke Schoffelen gaat dit voor ons doen. Zij is gepromoveerd in Nijmegen en dit onderwerp is haar specialisatie.
Wij organiseren deze avond in samenwerking met de K.B.O. en Nieuwe Levenskracht. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar en om 20.00 uur begint de informatie.In dorpshuis De Smis.
Donderdag 14 november; een lezing over Het Rijke Roomsche Leven door René Bastiaanse. Een avond georganiseerd door Oost- West- en Middelbeers, Oirschot en Best. Via de mail heeft u al een uitnodiging gehad. Als u zich tijdig opgeeft, kunnen we misschien samen rijden.
Vrijdag 29 november; Proef het handwerken. Workshops van allerlei handwerktechnieken. Van 10.00 tot 16.00 uur in ’t Zand in Oirschot. U heeft hierover al een mail gehad. Verschillende mooie technieken.
Dinsdag! 17 december; Kerstviering; de wijk van Tiny en Toos zijn aan de beurt om dit weer te organiseren.
Donderdag 16 januari 2020; jaarvergadering en het begin van een feestelijk jaar ter gelegenheid van ons 90-jarig bestaan!
Iedereen, die zich voor onze organisatie inzet: heel hartelijk dank!
Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief? U krijgt veel informatie via de computer, maar alle belangrijke mededelingen staan ook altijd in Efkes Duyselen!
Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.
Bestuur Vrouwen van Nu