duizel_noord2.png

Nieuwsberichten

Boekenbeurs Duizel 25 en 26 januari

 

De kempische boekenbeurs van 2e hands boeken en platen vindt voor het 22e jaar plaats. Door het Gilde van St. Jan Baptist zijn weer volop boeken, LP’s en singles ingezameld. Dit jaar zijn er nog meer titels dan andere jaren bijeengebracht welke wachten op een nieuwe eigenaar. En bovendien zijn ze van goede kwaliteit.

Allerlei categorieën zijn voorradig van kinderboeken tot strips, van romans tot literaire werken, van hobby tot wetenschappelijk etc. etc. De prijzen lopen uiteen van € 0.50 tot € 2,00 en iets hoger voor de bijzondere titels, maar ook die zijn klein geprijsd. Voor jong en oud is er in ieders interesse wel wat te vinden, het is daarom een aanrader om gezellig tussen de boeken te neuzen. De boeken zijn al in 10 categorieën gesorteerd waardoor u gericht kunt zoeken. De beurs kan elk jaar rekenen op een gezellige drukte, dus wees er op tijd bij. Wilt U rustig neuzen, dat kan ook we vullen continue aan met nieuwe voorraad.

De opbrengst van de beurs komt ten goede aan de financiering van kleding, attributen en onderhoud van het Gildehuis en de Mariakapel. Maar ook archivering krijgt met uw aankoop een steuntje in de rug. Het gildearchief aan films, foto’s en allerlei materiaal van het Gilde en Duizel wordt omgezet in een digitale versie. Ook hiervoor is financiering nodig. U steunt zodoende een stukje Duizelse en Brabantse Cultuur.

De boekenbeurs wordt gehouden op zaterdag en zondag 25 en 26 januari in Dorpshuis “De Smis” aan het Smitseind 33/A te Duizel van 11.00-16.00 uur. De entree is voor iedereen gratis.

Meest gelezen nieuwsberichten van het afgelopen jaar.