duizel_noord2.png

Nieuwsberichten

Informatieavond Dominator Festival Camping 2020
 
Dominator Festival zal in 2020 wederom plaatsvinden op het Landgoed Duynenwater in Eersel. Ook deze keer vindt het festival plaats op 18 juli 2020 van 11.00 – 23.00 uur. Nieuw dit jaar is de toevoeging van een camping op het Landgoed Duynenwater voor circa 5.000 bezoekers.
Het toevoegen van de camping heeft als voornaamste doel om het wildkamperen in de buurt en op de parkeerplaatsen tegen te gaan en de druk op de omliggende wegen gedurende de in- en uitstroom van het festival te verminderen.
De camping zal openen op vrijdag 17 juli om 12.00 uur. Vrijdagavond 17 juli vindt er een pre-party plaats van 18.00 tot 23.00 uur voor de campingbezoekers.
Het Landgoed Duynenwater mag vier dagen per jaar meer geluid produceren. Zowel de pre-party op vrijdag als het Dominator Festival op zaterdag zijn twee van deze vier dagen waarbij meer geluid geproduceerd mag worden.
Zaterdag 18 juli zal het Dominator Festival plaatsvinden zoals voorgaande jaren. Ook dit jaar zal het evenement afgesloten worden met een eindshow inclusief vuurwerk vanaf 22.30 uur, waarna het evenement eindigt om 23.00 uur.
Op de camping zal na het Dominator Festival voor de campingbezoekers nog een geluidloze programmering worden voorzien. Op deze manier probeert de organisatie de overlast tot het minimum te beperken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een silent disco, een disco met koptelefoons waardoor een geluidsinstallatie niet meer nodig is.
Zondag 19 juli zal de camping om 12.00 uur sluiten. Dit houdt in dat alle bezoekers uiterlijk om 12.00 uur de camping verlaten.
Het is gedurende het weekend voor de campingbezoekers verboden om de camping op- en af te lopen. Campingbezoekers blijven dus gedurende het gehele weekend op het evenementen en campingterrein.
Om de buurt beter te informeren over de camping en het festival, nodigt de organisatie van Dominator Festival iedereen die geïnteresseerd is van harte uit om naar de Dominator Festival Camping informatieavond te komen. De organisatie zal deze avond alle informatie over de camping delen en eventuele bezwaren weg nemen. Er is de gelegenheid om vragen te stellen en het gesprek aan te gaan met de organisatie.
Locatie: De Leenhoef Steenselseweg 8a 5511 AG Knegsel
Datum: 20 januari 2020
Tijd: 19.00 uur