Duizel_rotonde.png

Nieuwsberichten

Carnavalsoptocht   2020
 
Beste Zwetsers en Zwetserinnekes
 
Op zondag 23 februari 2020 om 12:30, gaat de jaarlijkse Carnavalsoptocht weer van start. Wij als carnavalsvereniging hopen weer van harte, dat het een mooie Duizelse optocht zal worden. Iedereen kan aan de optocht deelnemen, al moet je je wel even inschrijven. Inschrijven voor de optocht kan ook dit jaar rechtstreeks via de website van CV de Zwetsers:
 
Ga op de website via “activiteiten” naar “optocht”. Hier vind je het inschrijfformulier. Vul het formulier verder in, het kan vervolgens gemakkelijk via de website verstuurd worden.
Vermeldt op het formulier de groepscategorie waarin deelgenomen wordt, geef tevens een duidelijke omschrijving van het onderwerp en………we vragen ook dit jaar weer je muziekkeuze op te geven voor de prijsuitreiking (je kunt dit vermelden onder het kopje “omschrijving onderwerp” op het inschrijfformulier of persoonlijk melden bij het ophalen van je startnummer).
 
Startnummers voor de optocht zijn op de halen op zaterdag 22 februari tussen 10-12 uur bij Kruisstraat 18, Duizel
Groep A = jeugd t/m 15 jaar
Groep B = maximaal 5 personen vanaf 16 jaar
Groep C = grote loopgroepen
Groep D = wagens (LET OP, verzekering voor een carnavalswagen is verplicht, het startgeld voor deelname is hierop afgestemd, zie regelement op de website)
 
Route optocht 2020
Start: Smitsplein, Groenstraat, Sint Janstraat, Beersbeemden, Oude Kerkstraat, Smitseind,
Finish: Smitsplein
12:00 uur: samenkomst deelnemers
12:25: iedereen op zijn plaats
12:30: start optocht
 
 
LET OP: GRAAG DE OPTOCHTROUTE AUTO-VRIJ HOUDEN VOOR, TIJDENS EN NA DE OPTOCHT !!!!!
 

Meest gelezen nieuwsberichten van het afgelopen jaar.