duizel_noord2.png

Nieuwsberichten

Voor alle leden van Vrowen van Nu – Duizel:
 
Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen. Zoekt u ook eens op Facebook onder de naam Vrouwen van Nu. Daar staan veel nieuwtjes van allerlei afdelingen, ook uit onze omgeving.
Leg uw programmaboekje niet te ver weg. Dan kunt u het programma goed in de gaten houden! Als er veranderingen zijn ziet u het altijd in Efkes Duyselen. Sommige activiteiten moet u al een tijdje van tevoren opgeven en betalen.
Donderdag 13 februari; 20.00 uur in De Smis, informatie over het werk van de politie en de Boa. Dhr. Jan van Poppel gaat dit ons allemaal vertellen. U mag een introducee meebrengen, daarvoor vragen we een bijdrage van € 3,-.
Zondag 1 maart; 9.00 uur hopelijk kunnen we dan echt gaan wandelen met goed weer. Vertrek met auto's bij de kerk. We moeten een stukje rijden. Bij terugkomst staat de erwtensoep klaar. Introducees welkom; bijdrage voor hen € 5,-
Donderdag 5 maart; etentje bij Pius X. Vertrek bij de kerk om 17.00 uur met de fiets, met de auto om 17.15 uur (bij slecht weer).
Vrijdag 6 maart; Vrouwen Event in Utrecht. Van 16.00 uur tot 20.00 uur. Tickets te koop via ticketshop. Hier wordt de Verschilmaker van 2020 gekozen. Zie de landelijke site van Vrouwen van Nu.
Woensdag 11 maart; Internationale Vrouwendag in Den Tref in Hapert. Zie programmaboekje.
Donderdag 26 maart; Pub Quiz in De Eikenburg samen met de vrouwenorganisaties van Duizel, Eersel en Steensel. Opgeven voor 12 maart. Zie programmaboekje.
Dinsdag 31 maart; contactdag in 't Zand in Oirschot. 20.00 uur. Zie programmaboekje.
Dinsdag 31 maart; 20.00 uur Theatershow Naw de wir, in dorpshuis Valentijn, Sterksel. Inloop vanaf 19.30 uur. Kaartjes € 7,50. Reserveren en betalen voor 1 maart bij eigen afdeling.
 
Provinciale ledenvergadering : zie programmaboekje. Opgeven en betalen bij eigen afdeling vóór 15 maart.
Iedereen, die zich voor onze organisatie inzet: heel hartelijk dank!
Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief? U krijgt veel landelijke informatie via de mail.
Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.
 
Bestuur Vrouwen van Nu