duizel_groenstraat1.png

Nieuwsberichten

Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:
 
Weet u het nog? www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen. Zoekt u ook eens op Facebook onder de naam Vrouwen van Nu. Daar staan veel nieuwtjes van allerlei afdelingen, ook uit onze omgeving.
 
 
U moet er van uitgaan dat alle activiteiten tot 1 mei vervallen. Het is heel jammer, maar het is niet anders. Belangrijker is dat we deze zo bizarre tijd op een goede manier door komen.Veel, maar niet alles, ligt aan ons zelf. Het is moeilijk om geliefden, zoals kinderen en kleinkinderen niet bij je te kunnen hebben. Gelukkig zijn er veel communicatiemiddelen om ze toch in levende lijve te kunnen zien. Als u het moeilijk vindt om deze te gebruiken heeft u nu wellicht tijd om dat te leren. Dat gaat niet een twee drie, maar de al doende leert men.
Hopelijk blijft u gezond. En geniet van de tuin, die we toch eigenlijk allemaal wel een hebben. Wij wensen u het allerbeste!
 
Leg uw programmaboekje niet te ver weg. Dan kunt u het programma goed in de gaten houden! Als er veranderingen zijn ziet u het altijd in Efkes Duyselen. Sommige activiteiten moet u al een tijdje van tevoren opgeven en betalen.
 
Iedereen, die zich voor onze organisatie inzet: heel hartelijk dank!
Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief? U krijgt veel landelijke informatie via de mail.
Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.
 
Bestuur Vrouwen van Nu