Duizel_ZO3.png

Nieuwsberichten

logo kledingactielOp woensdag 30 april en donderdag 1 mei vindt in duizel de kledinginzamelingsactie van Sam’s kledingactie voor Mensen in nood plaats. U kunt dan uw gebruikte kleding, schoeisel en huishoudtextiel in gesloten plastic zakken afgeven bij het volgende adres:

Mevrouw Hoogers, Groenstraat 20a

De opbrengst van de ingezamelde kleding gaat naar projecten van ontwikkelingsorganisatie Cordaid Mensen in Nood. Graag vragen wij dit jaar een laatste maal uw aandacht voor een preventieproject in het zuiden van India, dat Sam’s Kledingactie voor het derde achtereenvolgende jaar steunt.

Het zuiden van India wordt met grote regelmaat getroffen door overstromingen en cyclonen. De slechte huizen van met name de kasteloze (Dalit) worden volledig vernield. Om mensenlevens te redden, bouwt mensen in Nood samen met de lokale organisatie Kalvi Kendra hier aan evaluatiecentra waar mensen een veilig heenkomen kunnen vinden. de planning is dat deze centra eind dit jaar opgeleverd kunnen worden. Wij hopen nog één keer, met u, de handen ineen te slaan voor dit waardevolle project.

Help mee, voor India!