duizel_noord2 - kopie.png

Nieuwsberichten

Op vrijdag 23 mei aanstaande opent Café de Donk in Duizel haar deuren voor een benefietavond, ‘Bands & Friends’ genaamd. Tussen 20:30 en 2:00 uur wordt de grote zaal omgetoverd tot een ware muziekarena waar vier bands én een DJ belangeloos hun diensten beschikbaar stellen.

Initiatiefnemer van deze avond is Duizelnaar en fanatieke fietser John Kox: “Het fietsjaar 2014 staat voor mij in het teken van Alpe d’HuZes. Op 5 juni wil ik de beruchte berg zes keer beklimmen om het KWF te steunen. Ik vertegenwoordig mijn werkgever Vencomatic Group in het team van Dutch Poultry Center. Toen ik in januari werd gepolst was ik in eerste instantie sceptisch, gezien de negatieve berichtgeving omtrent Alpe d'HuZes vorig jaar. Omdat ik dit echter een heel mooi doel vind en iedereen in zijn of haar omgeving met deze verschrikkelijke ziekte in aanraking komt, vond ik het de moeite waard om me hier verder in te verdiepen. Ik ben naar een bijeenkomst geweest waar de stichting Alpe d'Huzes een heldere en transparante presentatie gaf en kreeg een hele andere indruk van de stichting. Ik besloot samen met mijn collega’s mee te doen en ben al maanden volop in training om deel te kunnen nemen. Mijn vriendin en zoon zie ik alleen nog maar op een foto, haha!”

Eenieder die John wil steunen of zin heeft in ‘gewoon een gezellige avond met gruwelijk goeie muziek en wat vrienden’, is welkom op vrijdag 23 mei. “Naast de bands Jong Belegen, Sunny Side Up, Mr. Moto en Nitro, is ook DJ Fifty Six aanwezig. De entree bedraagt het symbolische bedrag van 6 euro, een gedeelte van de baromzet gaat naar het goede doel en gedurende de avond houden we een loterij met grootse prijzen, beschikbaar gesteld door ondernemers uit de Kempen. Dus ik kan alleen maar zeggen: mis het niet!”  Live muziek en vrienden