Duizel_ZO2.png

Nieuwsberichten

Met ingang van 17 juni 2014 heeft onze wijkzuster, Irma Versmissen, op de woensdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur in gemeenschapshuis “de Smis: in Duizel een inloop spreekuur.

U kunt vrijblijvend binnenlopen met uw vragen over thuiszorg, hulp bij het huishouden, uitleen hulpmiddelen, maaltijdservice of andere zaken die u nodig heeft op het gebied van thuiszorg.

Indien noodzakelijk kan de wijkzuster direct zaken voor u inregelen

Ook als u op dit moment geen thuiszorg of andere diensten nodig heeft maar wel verwacht dat u op termijn hiervan gebruik gaat maken kunt u nu al kennis maken met de wijkzuster, uw vragen stellen of direct afspraken maken over het leveren van thuiszorg.

U kunt ook buiten deze tijden in contact komen met de wijkzuster.

Bel hiervoor naar het telefoonnummer 06 12 12 13 17. De collega’s  van RSZK thuiszorg Eersel dragen er zorg voor dat uw bericht bij de wijkzuster terecht komt.

 

THUISZORG

Zelfstandig blijven wonen, ook als u hulp of zorg nodig heeft? RSZK helpt u daarbij. Dé specialist op het gebied van ouderenzorg. Zorg bij u thuis, menselijk en professioneel, dat is wat u van ons mag verwachten.

Bij ons kunt u terecht voor de volgende thuiszorg:

Persoonlijke verzorging

Voor als u hulp nodig heeft bij dagelijkse handelingen, zoals opstaan, aan- en uitkleden, naar bed gaan, wassen en douchen. Dit kan op afgesproken tijden.

Verpleging

Onze verpleegkundigen zijn opgeleid om u te verplegen bij wondverzorging, behandeling met een infuus, pijnbestrijding, verwisselen van een katheter en dergelijke.

Begeleiding

Heeft u problemen bij het overzien van het dagelijkse leven? Ook dan kunt u een beroep op ons doen.

Terminale zorg

Mensen die ernstig ziek zijn, willen vaak in deze laatste levensfase in hun eigen vertrouwde omgeving blijven om ook in hun eigen omgeving te kunnen sterven. Wij bieden hen en hun familie begeleiding en zorg.

Spoedzorg

Indien gewenst, kan thuiszorg per direct worden opgestart. Ook na een ziekenhuisopname. De RSZK werkt namelijk samen met diverse regionale ziekenhuizen.

Hulp bij het huishouden

RSZK levert ook hulp bij het huishouden. Onze medewerkers helpen cliënten in de thuissituatie bij de huishoudelijke taken.

Uiteraard wordt er bij u in huis hard gewerkt om de huishouding goed op orde te krijgen. U kunt dus rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook op een gezellig praatje en persoonlijke aandacht.

Wij hebben geen wachtlijsten, dus wij kunnen u direct huishoudelijke verzorging bieden. De wijkzuster kan u nader informeren over hulp bij het huishouden van de RSZK.

 

UITLEEN HULPMIDDELEN

RSZK werkt samen met Medicura, een expert op het gebied van uitlenen van hulpmiddelen. In de wiekenborg in Eersel staan een aantal artikelen standaard op voorraad.

Deze artikelen worden uitgeleend. Andere artikelen kunnen op zeer korte termijn bij u aan huis geleverd worden.

Tijden dat er in de Wiekenborg iemand aanwezig is:

Maandag           09:00 tot 10:30 uur

Dinsdag              09:00 tot 10:30 uur

Woensdag         14:00 tot 15:00 uur.

Donderdag       10:30 tot 11:30 uurlogo RSZK

Meest gelezen nieuwsberichten van het afgelopen jaar.