Duizel_O1.png

Nieuwsberichten

Tijdens het Sint Jansfeest op zondag 29 juni aanstaande wordt de website www.duizel.info officieel gelanceerd.

Rond twaalf uur bent u van harte welkom in de grote zaal van De Smis. Hier zal de website officieel gelanceerd worden. Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers wordt een korte uitleg gegeven. Hierna kunt u op uw gemak in de computerruimte de website bekijken. Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze ter plekke stellen. Tot ongeveer vier uur zijn er mensen aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Vanuit de Dorpsraad ‘Zorg om Duizel’ ontstond het idee om een website voor en over Duizel te maken. Omdat in de Efkes Duyselen veel praktische informatie staat en zij zelf al aan een website dachten, kwam men op het idee om samen te werken aan één website, die alle informatie over Duizel bundelt.

Gerwin Jeurgens van De Kempen Online had al een domeinnaam liggen. Deze mocht gebruikt worden voor de website en zo ontstond al snel een werkgroep om de site te realiseren. Anita Willen en Aukje van de Pas-Verheij zaten in de groep namens de Dorpsraad en Henk Heinemans en Sandra Hakkens namens de Efkes Duyselen.  Zij zorgden voor de informatie. Gerwin Jeurgens van de Kempen Online zat in de werkgroep voor de technische kant. De Kempen Online is tevens sponsor van de website.

Ongeveer een jaar van voorbereidingen ging er aan vooraf. De werkgroep heeft tijdens ongeveer vijf bijeenkomsten de website gevuld met alle informatie. Belangrijk is de praktische informatie. Denk aan parochieberichten en nieuwsberichten. Of wanneer u welke kliko’s aan de weg moet zetten. Maar ook toeristische informatie en alle informatie op het gebied van zorg is op de website te vinden, evenals verenigingen en bedrijven.

De werkgroep blijft beschikbaar om de website up to date te houden.

 logo website