duizel_noord2 - kopie.png

Nieuwsberichten

OPROEP AAN PARTICULIEREN DIE IN HET BEZIT ZIJN VAN KUNSTWERKEN VAN RIEN VAN DEN BRINK TEN BEHOEVE VAN EEN EXPOSITIE.

In de maanden oktober, november en december 2014 zullen werken van de bekende kunstenaar Rien van den Brink worden geëxposeerd in de hal van gemeentehuis van Eersel.  Rien van den Brink is op 24 november 2013 op 90-jarige leeftijd overleden.

Een jaar na zijn overlijden wil “Stichting Oeuvre Rien van den Brink” een overzichtstentoonstelling organiseren. Zij vraagt particulieren die in het bezit zijn van een kunstwerk van deze bekende kunstenaar de werken ter beschikking te stellen voor de expositie.

Bent u in het bezit van een schilderij van Rien van den Brink?

Stichting Oeuvre Rien van den Brink wil een zo compleet mogelijke verzameling van de werken van Rien van den Brink tentoonstellen en is ook benieuwd naar de motivering voor de aanschaf van een kunstwerk.

Als u in het bezit bent van een kunstwerk en u wilt dit (tijdelijk) ter beschikking stellen voor de expositie kunt u uw gegevens via  een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Er wordt dan contact met u opgenomen.