duizel_noord2.png

Nieuwsberichten

Doe mee met de kledinginzamelingsactie van Sam’s Kledingactie en steun Cordaid Mensen in Nood!

Op woensdag 1 en donderdag 2 oktober vindt in Duizel de kledinginzamelingsactie van Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood plaats. U kunt dan uw gebruikte kleding, schoeisel en huishoudtextiel in gesloten plastic zakken afgeven bij:

Mevr. Hoogers, Groenstraat 20a.

De opbrengst van de ingezamelde kleding gaat naar projecten van ontwikkelingsorganisatie Cordaid mensen in Nood.

Graag vragen wij dit najaar uw aandacht voor een preventieprojext van Cordaid in Kenia. In 2011 ontstond hier een ernstige hongersnood als gevolg van langdurige droogte. Door de bijdrage van Sam’s Kledingactie is er ter plekke noodhulp verleend en zijn 26000 mensen voorzien van voldoende drinkwater in de kritieke maanden. Het doel is echter om te zorgen dat een ramp als deze in de toekomst uitblijft. Daarom werkt Cordaid samen met getroffen nomaden aan ‘Droogte Cyclus Management’. Wij hopen met u, de handen ineen te slaan voor dit waardevolle project: Help mee, voor Kenia!

Sam’s Kledingactie zamelt al sinds 1967 kleding in en is daarmee één van de oudste, charitatieve kledinginzamelaars van Nederland. Bij de kledinginzameling wordt Sam’s Kledingactie ondersteund door 1200 vrijwilligers. Met de opbrengst steunt Sam’s Kledingactie de projecten van Cordaid Mensen in Nood.