Duizel_ZO4.png

Nieuwsberichten

Op zaterdag 15 november a.s. organiseert C.V. “de Zwetsers” haar traditionele Prinsenbal. Dit Prinsenbal van Zwetsland begint om 21.00 uur in Café “de Donk” in Duizel. Op deze, van oudsher gezellige en spectaculaire avond, zal om 11 minuten over 11

het nieuwe Prinsenpaar van Zwetsland bekend worden gemaakt.

Voorafgaand hieraan kunt u onder het genot van een drankje genieten van een gevarieerd programma . De zaal is open vanaf 20.00u. De dansmarietjes treden voor het eerst op met hun nieuwe gardedans en Bullens Drive in Shows zal de avond muzikaal verzorgen!

Omstreeks 22.30 uur zal vervolgens het klapstuk van de avond beginnen. Zoals u van ons gewend bent, vind de bekendmaking van de Prins altijd plaats middels een sfeervol en spectaculair toneelstuk waaraan door zowel de Raad van 11, als ook het bestuur wordt meegewerkt. Misschien zal de nieuwe Prins in dit toneelgezelschap wel “acte de presence” geven, of misschien ook wel niet, dat is wat deze avond in Zwetsland zo bijzonder maakt .

Na de officiële inhuldiging van de Prins en Prinses bestaat er voor iedereen de mogelijkheid om het nieuwe Prinsenpaar te feliciteren.

Wij hopen natuurlijk dat alle Zwetsers en Zwetserinnekes weer in grote getale bij dit gezellig en amusante Prinsenbal van C.V. “de Zwetsers” aanwezig zullen zijn!