duizel_NO2.png

Nieuwsberichten

 

Alweer een jaar voorbij, wat gaat de tijd toch snel. Voor ons lijkt het alsof we onze dozen vol met stekkers, adapters, kerstballen, huisjes, sneeuw, treintjes, kerstal en kindje Jezus nog maar net opgeborgen hebben en we deze alweer aan het uitpakken zijn om onze 40 m2 vol met deze kerstspullen weer uit te stallen voor het Duizelse publiek.

Afgelopen jaar bleek dat niet alleen de Duizelse mensen interesse tonen in hetgeen we elk jaar weer ten tonele stellen aan kerstspullen en ons verlicht kerstdorp. Uit de gehele Kempen komen mensen voorzichtig achterom en vragen: “Is hier het verlichte Kerstdorp?” Eenmaal binnen onder ons afdak vallen de monden open en met grote verbazing aanschouwen ze met hun kinderkroost het ware Kerstspel van licht, lampjes, ledjes, treinen, ronddraaiende attracties, watervallen en noem maar.

Vooral voor de kinderen is de verlaagde uitkijk op het Kerstdorp alsof ze in de Duizelse Efteling rondlopen. Zeker voor deze doelgroep is een bezoekje aan ons dorp de moeite waard.

Dus vanaf  zaterdag 20 december tot en met dinsdag 30 december is het verlichte Kerstdorp weer geopend van 18.00 uur tot 20.00 uur op Oude Kerkstraat 20 te Duizel.

Dus ook op 1e en 2de Kerstdag zijn de deuren geopend en zijn jullie welkom om even de beentjes te strekken en een bezoekje te brengen.

Zeg het voort…..zeg het voort !!

Kerstgroeten van Glenn en Frank