duizel_kleinebeerze.png

Nieuwsberichten

Beste stappers van Duizel, op de 1ste plaats wil ik jullie een heel gezond en voorspoedig 2015 wensen. We zijn op 1 december 2014 begonnen met 8 mensen om te proberen 10.000 stappen per dag te maken. Als ik de deelnemers hoor dan gaat het best goed. De ene dag wat meer, de andere dag wat minder maar iedereen is erg enthousiast. Nu, in het begin van januari, zijn we al met 15 mensen die regelmatig op hun stappenteller kijken om te zien of ze de 10.000 stappen halen. Wat de meeste deelnemers zo leuk vinden is dat ze dit elke dag weer opnieuw proberen te halen. Op hun dagteller formulier kunnen ze bijhouden wat men per dag doet. Een mooi overzicht om bij te houden of men genoeg beweegt en is het gemiddelde onder de 10.000 stappen dan is er nog niets aan de hand. Het gaat erom dat men een mooi gemiddelde haalt per week/maand. Ieder naar eigen vermogen.

Ik wil jullie voor het komende jaar veel plezier wensen bij het halen van je eigen grens. Zorg dat je het leuk blijft vinden en praat eens met andere deelnemers. Misschien dat je er je voordeel mee kunt doen. Ook een stukje schrijven in Efkes Duyselen over je ervaringen met de stappenteller kan een ander weer stimuleren.

Na de feestdagen is het weer goed om in je dagelijkse ritme te komen. De stappenteller kan je daarbij helpen. Dus ga door op de ingeslagen weg en als het kan een ietsiepietsie meer. Blijf lekker bewegen en de volgende keer vertel ik wat meer over bewegen en wat dat met je doet.

De beste wensen nogmaals en graag tot een volgende keer, Fritz.