Duizel_O1.png

Nieuwsberichten

Wij zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor ons zomerprogramma. En dat wordt een spetterend programma, want  Jeugdbelangen bestaat in 2015 maar liefst 50 jaar!! Reden om extra uit te pakken…. Meer informatie volgt….

Bij Jeugdbelangen zijn we altijd erg blij met mensen (papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en alle andere mensen die graag actief bezig willen zijn) die ons willen helpen. Zonder deze mensen kunnen wij de activiteiten minder goed vorm geven. Daarom ook nu weer de vraag om hulp bij het zomerprogramma. Hulp  bij het opzetten van het programma, maar ook hulp bij het uitvoeren hiervan. Binnenkort komt hiervoor een opgaveformulier.

Daarnaast willen wij alvast aangeven dat Jeugdbelangen gaat werken met het opgeven van kinderen voor het zomerprogramma. Wij merken dat er steeds meer, maar wel wisselende aantallen, kinderen op onze activiteiten af komen. Omdat het aantal zo moeilijk is in te schatten, kan dat betekenen dat er bijvoorbeeld onvoldoende materiaal of mensen aanwezig zijn om te begeleiden. We zijn ons ervan bewust dat dit een omschakeling betekend, maar om teleurstellingen te voorkomen en te zorgen dat er voor ieder kind aanwezig is wat gepland is vragen wij hiervoor u begrip. Tegen de tijd dat het nodig is zullen wij vragen om opgave van u kind.

Houd ook onze Facebookpagina in de gaten voor informatie.     

Tot snel,

bestuur Jeugdbelangen.