Duizel_ZW1.png

Nieuwsberichten

DUIZEL - Ondernemen anno 2015 vergt creativiteit en onderscheidend vermogen. Ondernemers moeten klanten binden door met iets nieuws te komen. Iets dat aanspreekt en waar mensen zich thuis bij voelen.

Mode kan en mag inspireren. Daarom organiseert Trendy Look in samenwerking met Josita Bierens van MOOY Fascinated by fashion een fashion and lifestyle event.

Deze middag vol modeshows, stylingadviezen, de nieuwste trends in damesschoenen, beauty, nails, accessoires, lekkere wijnen, fashion diner en meer wordt voor de eerste keer georganiseerd in de regio de Kempen.

Op 8 maart om 13.00 uur in d'Ouwe Tramhalte in Duizel worden de gasten in stijl ontvangen.

Deze middag doet u inspiratie op van het modebeeld anno 2015. De modetrends voor voorjaar en zomer 2015. De nieuwste trends, de nieuwste modekleuren, de nieuwste collecties. Praktische modetips en stijladvies om er ook dit modeseizoen weer up-to-date uit te zien. Voor een modieus en stijlvol uiterlijk komt u 8 maart naar Duizel!

Kwaliteit, eerlijkheid en vrijheid spelen de hoofdrol in de manier waarop Trendy Look onderneemt. Rijke en zachte stoffen, verantwoorde en transparante productie en de flexibele en klantvriendelijke adviezen. Samen succesvol zijn en vrouwen zichzelf goed laten voelen is daarbij het doel! Alle deelnemers zijn dagelijks bezig met lifestyle voor de 30+ vrouw, dameskleding, beauty, accessoires, schoenen, styling, wijn en spijs. Een middag om te smullen van het fashion- en lifestylebeeld anno 2015!

De locatie, d'Ouwe Tramhalte in Duizel is een bewuste keuze. De jonge energieke en enthousiaste ondernemers willen graag nieuwe dingen brengen. Door een fashion event in de Tramhalte te organiseren laten ze zien dat ze vernieuwend zijn, bovendien is de locatie gemakkelijk bereikbaar en heeft een goede parkeervoorziening.

Aansluitend aan het Trendy fashion and lifestyle event bestaat de mogelijkheid om te shoppen en daarna een fashion diner te reserveren in het sfeervolle restaurant van d'Ouwe Tramhalte.

Keuze te over om een fantastische middag door te brengen.

Kaarten à € 15,- zijn verkrijgbaar bij Trendy Look, Sniederslaan 15d in Bladel of te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.