Duizel_ZO4.png

Nieuwsberichten

Zoals u ongetwijfeld weet is de fusie van de parochies binnen de Gemeente Eersel een feit. De Willibrorduskerk in Eersel is aangewezen als hoofdkerk van de nieuw gevormde parochie. De nieuwe pastoor is Camiel van Lamoen.

De kerken in de 5 overige dorpen blijven open zolang de eigen dorpsgemeenschap daar zorg voor draagt. Dit betekent dat de diensten in Duizel zullen gehouden worden op zaterdag om 19.00 uur en op woensdag om 19.00 uur. De viering op woensdag wordt gehouden in het parochiecentrum.

De fusie heeft tot gevolg, dat er een groot aantal zaken centraal geregeld gaan worden. Hieronder valt ook het maken en verspreiden van het parochieblad.

De naam van het nieuwe parochieblad is: Willibrordus Koerier. Het is de bedoeling om dit blad 4 keer per jaar te laten verschijnen.

Als u iets wilt laten opnemen in het nieuwe parochieblad, kunt u dit mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Als u niet over mail beschikt, kunt u ook een briefje in de bus stoppen op Wolverstraat 13. Graag onder vermelding van uw naam en telefoonnummer, zodat we als er vragen zijn contact met u op kunnen nemen.