duizel_noord2 - kopie (2).png

Nieuwsberichten

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! Daarom proberen we het “muziek maken” bij de jeugd onder de aandacht te brengen. Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Mede daarom zijn wij, als muziekvereniging, weer bezig met een muziekproject op de basisschool in groep 5 en 6. Groep 5 maakt kennis met verschillende muziekinstrumenten en groep 6 is al een heuse blazersklas. Zij krijgen 8 weken een blaasinstrument van ons te leen en zij oefenen wekelijks om op woensdag 22 april a.s. om 19.00 uur een klein concertje te kunnen geven in de Smis. Want muziek maken is echt leuk!

Op www.devolhardingduizel.nl  (of op https://www.youtube.com/watch?v=0leZ_vqf2ys ) kunt u een filmpje bekijken wat wij met alle leden van onze vereniging hebben gemaakt waarop u zien kunt dat wij van muziek maken zelfs heel blij (lees: Happy) worden! Het is gewoon echt heel erg leuk om in groepsverband muziek te maken. De Volharding is een hele gezellige vereniging.

Om hier nog meer aandacht aan te kunnen schenken (en de kosten voor muzieklessen laag te houden) zijn we zo vrij om de Rabobank Clubkas Campagne onder uw aandacht te brengen en te vragen of u uw stem wilt uitbrengen op onze vereniging.

Extra stemmen leveren extra opleidingsmogelijkheden op.

 

U bent van harte welkom om naar het concertje van de kinderen van groep 5 en groep 6 te komen luisteren op woensdag 22 april a.s. om 19.00 uur in de Smis, met medewerking van de Volharding. Ons filmpje wordt dan ook getoond.

Hopelijk denkt u ondertussen ook aan uw stem voor onze vereniging tijdens de Rabobank Clubkascampagne van

16 t/m 30 april. Alvast heel erg bedankt en tot ziens!

 

Bestuur en leden van muziekvereniging de Volharding