duizel_kleinebeerze.png

Nieuwsberichten

Voor alle leerlingen van de Basisschool St. Jan Duizel

Kom eens kijken op het Jeugdtoernooi van Kring Kempenland 17 mei in Duizel, Gildeterrein St. Jan op de Meer vanaf 13.00 uur.

Hier kun je ideeën opdoen om zelf iets te maken en ten toon te stellen op 28 juni tijdens het St. Jansfeest. Op de basisschool zal ook het thema Middeleeuwen aan bod komen, ook daar kun je ideeën opdoen. Maak thuis met behulp van je familie, vrienden of buren iets voor onze tentoonstelling: “Schuttersgilden in de Middeleeuwen” van 28 juni. Een mooie tekening, een nagemaakt gildeattribuut, doe een vendelgroet, speel een gildemars,  of een leuk eigen uitgewerkt idee, alles mag.

Op zondag 28 juni gaan we vanaf het kerkplein met Fanfare en Gilde naar het gildeterrein en richten we de tentoonstelling in welke na de openluchtmis wordt geopend. Er zijn mooie prijzen te winnen en bovendien ontvangt elke deelnemer aan de tentoonstelling een toegangskaart voor 2015 aan de Efteling.

Oproep aan alle Duizelse kinderen welke buiten Duizel de basisonderwijs volgen.

Ook jullie kunnen een kaartje Efteling winnen door mee te doen op 28 juni 2015 aan de tentoonstelling tijdens het St. Jansfeest. Het verschil is alleen dat jullie jezelf bij het Gilde moeten aanmelden bij:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of

 Harrie Smets 0497-515407

Kom alvast 17 mei 2015 naar de het Jeugd toernooi van Kring Kempenland op het Gildeterein in Duizel vanaf 12.30 uur om ideeën op te doen. Je kunt je ook dan aanmelden.

Meest gelezen nieuwsberichten van het afgelopen jaar.