Duizel_ZW1.png

Nieuwsberichten

Dankzij de medewerking van een van onze leden hebben we weer een mooie avondexcursie op ons programma staan. Deze is op donderdagavond 21 mei, vertrek met auto’s om 19.00 uur bij de kerk.

We gaan op bezoek bij een biologische groentekweker in Middelbeers: Jorrit Jonkers. Hij laat ons zien hoe je zonder giftige bestrijdingsmiddelen toch goede groenten kunt kweken.

Na een kopje koffie kunnen we gaan genieten van iets heel anders; een expositie van schilderstukken. Deze zijn gemaakt door Janneke de Haan, partner van Jorrit Jonkers. We blijven dus op dezelfde locatie.

Het is tweede keer dat Janneke exposeert en erg leuk dat wij de kans krijgen om haar werk te zien in haar eigen atelier.

Om alles goed te kunnen organiseren hebben wij graag dat u zich opgeeft vóór maandag 18 mei bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   - tel 515055 of bij Joke: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   - tel 513599. Evt. een briefje in de brievenbus.

12 mei 19.00 uur jaarlijkse kringbedevaart naar Meerveldhoven. Dit jaar vertrek op eigen gelegenheid.

We kijken al wat verder in het programma en zien dan een speciale activiteit staan: worstenbroodjes bakken! Dit willen we gaan doen in Luyksgestel op zaterdag 31 oktober van 10.00 – 13.30 uur.  Kosten € 35,- p.p.

We hebben een optie op deze datum genomen en deze geldt tot 20 mei. Minimum deelname is 10 personen.

Als u mee wilt doen: opgeven en betalen voor 20 mei bij bovenstaande bestuursleden.

Uiteraard hebben we nog heel wat meer activiteiten op ons programma staan. Deze ziet u op ons voorlopig jaarprogramma, dat u van ons gekregen heeft. En houd Efkes Duyselen in de gaten.

Graag tot ziens.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Vrouwen van Nu,

afd. Duizel.