Duizel_ZO1.png

Nieuwsberichten

Jaarlijks ontvangt onze vereniging vele blijken van belangstelling en ondersteuning vanuit de Duizelse gemeenschap hetgeen door ons bijzonder gewaardeerd wordt.

Deze waardering willen wij graag tot uitdrukking brengen in de vorm van muzikale ondersteuning bij diverse activiteiten die door het jaar heen in Duizel plaatsvinden.

Heeft u een feestelijke gelegenheid waarvoor een serenade door onze vereniging op prijs wordt gesteld om hieraan een extra feestelijk tintje te geven of heeft u als vereniging een activiteit waarbij begeleiding door onze muziekvereniging gewenst is dan zijn wij gaarne bereid om dit te ondersteunen.

Als u hiervoor een aanvraag doet dan zullen wij alles in het werk stellen om aan uw verzoek te kunnen voldoen echter we moeten rekening houden met beschikbaarheid van muzikanten, met de datum waarvoor het verzoek wordt ingediend en met de planning van de overige activiteiten.

Daarom verzoeken wij u om een aanvraag zo snel mogelijk in te dienen via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  bij het bestuur of leden van de vereniging of via onze website www.devolhardingduizel.nl waar u een link vindt voor een schriftelijk verzoek.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Tevens maken wij u erop attent dat nieuwe leden steeds van harte welkom zijn bij onze vereniging.

Iedereen is welkom, het maakt niet uit of je jong of oud bent, om te ervaren hoe leuk het is om op een gezellige en ontspannen wijze samen muziek te maken.

Mocht u interesse hebben, meld u dan aan of kom gerust eerst eens een kijkje nemen tijdens een van de repetities.

Het fanfare orkest repeteert op maandagavond terwijl de percussiegroep hiervoor de woensdagavond heeft gereserveerd; beide repetities vinden vanaf 20.00 uur plaats in dorpshuis De Smis.

(Echter bij wijze van uitzondering repeteert de percussiegroep vanaf nu tot aan de zomervakantie op donderdagavond).

Als u meer informatie wenst dan kunt U altijd een van de bestuursleden aanspreken.

Wij willen nog benadrukken dat wij als muziekvereniging allerlei soorten muziek spelen en ons niet beperken tot het traditionele “standaard” fanfare repertoire!

Vandaar dat we zeker de mogelijkheid openhouden voor het toelaten van andere instrumenten dan (koperen) blaasinstrumenten bij de fanfare en slaginstrumenten bij de percussiegroep.

Neem gerust contact met ons op en we zijn graag bereid de mogelijkheden met u te bespreken.

Bestuur en leden van “Muziekvereniging De Volharding”