Duizel_ZO2.png

Nieuwsberichten

Beste kinderen van ’t Plekske.

Op donderdag 21-mei zijn we serieus begonnen met het maken van artikelen voor het grote Gilde feest op 28 juni. Sommige kinderen gingen driftig aan het figuur zagen en ik moet eerlijk bekennen het ging voorwaar niet slecht. Zoals jullie weten zijn er prijzen te winnen met je ingebrachte stukken. Vraag eens aan je ouders of zij je willen helpen met iets te maken voor deze grootse dag. Misschien ligt er nog wel iets op zolder wat je aan kunt doen met de optocht. Het moet wel wat te maken hebben met het onderwerp; Gilde.

De volgende bijeenkomst is op donderdag 4 juni en dan gaan we weer verder met dingen te maken en ik zal dan een briefje meegeven met de vraag of je mee wilt doen aan de (versierde) optocht.

Verder heb ik nog een vraag voor jullie. Op 17, 18 en 19 zijn er de wandel-driedaagse in ons dorp. Wil je samen met andere kinderen van ’t Plekske mee willen lopen, laat dat dan op tijd weten. Wij, de vrijwilligers, zullen zorgen dat wij als groep goed opvallen. Hoe, dat is nog een geheimpje.

Wij horen wel hoe jullie er over denken, tot donderdag 4 juni.

De vrijwilligers van ’t Plekske.