Duizel_rotonde.png

Nieuwsberichten

Afgelopen woensdag, donderdag en vrijdag hebben meer dan 100 mensen meegelopen aan de Wandeldriedaagse georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. En niet alleen mensen uit Duizel liepen met het heerlijke weer 3 of 7 kilometer in en om Duizel in dé wandelgemeente van Nederland.

Onder deze lopers bevond zich ook een grote groep oud bestuursleden. Zelfs mensen van het eerste uur hebben deelgenomen! Dit hebben wij als organisatoren heel erg gewaardeerd.

Op vrijdagavond werd de Wandeldriedaagse afgesloten met een gezellige barbecue bij De Donk. Deze barbecue kreeg een glimmend gouden randje door een mooie toespraak richting het huidige bestuur om het 50-jarig jubileum extra aandacht te geven. Het jubilerende bestuur ontving uit handen van de oud-bestuursleden een prachtige cheque om te gebruiken om de aankomende zomerweek te bekostigen.

Hiervoor willen we deze mensen van harte bedanken!! We gaan deze cheque zeker goed inzetten, we kunnen het prima gebruiken.

Als laatste willen we nog even aangeven dat kinderen en ouders zich nog op kunnen geven voor de Zomerweek op 10 juli, op de kiosk. We hebben een prachtig jubileumprogramma voor die week op de planning staan. Als je inschrijft ben je verzekerd van deelname, dit kan anders niet gegarandeerd worden.