Duizel_ZW1.png

Nieuwsberichten

Toneelvereniging De Samenwerking  zoekt toneelspelers. Schuilt er een toneelspeler in jou? Wil je graag in de huid van een ander kruipen? Dan is dit je kans.

Toneelvereniging De Samenwerking  is een gezellige en informele vereniging voor amateurtoneel. Al 70 jaar verzorgen wij jaarlijks een voorstelling in Duizel. Dit varieert van familiestukken tot vermaakavonden en sketches.

Nieuwe spelers welkom
Onze vereniging heeft leden uit de gehele Kempen, in alle leeftijden en types. Om onze club gevarieerd te houden, zijn we op zoek naar nieuwe leden. Alle spelers zijn welkom, zodat we nog gevarieerdere stukken op de planken kunnen zetten. De minimum leeftijd is 16 jaar, een maximum leeftijd hebben we niet.

Repetities en voorstellingen
In september beginnen we met de repetities, waarna in het voorjaar  de voorstellingen plaatsvinden. Samen zorgen we voor het decor, de attributen en kostuums, zodat je bij elk onderdeel van het toneel betrokken kunt zijn. De repetities zijn in Duizel op de maandagavond.

Meer informatie
Wil jij met een leuke groep amateurtoneelspelers op de planken staan? Neem dan contact op met Monique Stamps via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of 06-50257416. Ervaring is fijn, maar zeker niet noodzakelijk. Inzet, enthousiasme, samenwerken, positiviteit en passie voor toneel zijn de sleutelwoorden. Onder leiding van de regisseur en samen met de groep wordt jouw rol tot leven gewekt.