duizel_noord2.png

Nieuwsberichten


Op 12 en 13 september organiseert Hemels Wonen voor de vijfde keer de Woon en Lifestyle dagen. Deze jubileumeditie vindt plaats bij Natuurspa en Gasterij Landschot te Hoogeloon. Op deze prachtige locatie pakt Hemels Wonen een weekend lang uit. Laat je bijvoorbeeld informeren over de mogelijkheden om je huis te verbouwen of bewonder de laatste trends op het gebied van wonen en lifestyle.

Inspiratie

“Hemels Wonen organiseert de beurs niet alleen”, vertelt Judith de Greef, eigenaresse van Hemels Wonen. “Samen met een groep gedreven ondernemers uit de regio zetten we een totaalbeeld neer. We laten vele mogelijkheden zien om meer sfeer of comfort te creëren, in en om het huis. Daarnaast vinden we het leuk om de laatste trends uit onze branche te delen. Op laagdrempelige wijze maak je kennis met de mogelijkheden en nieuwste snufjes. Zo willen we de bezoekers inspireren.” 

Bovenal gezellig
Het informatieve, inspirerende, maar bovenal gezellige woonweekend vindt voor de vijfde maal plaats. Ditmaal vormt Natuurspa en Gasterij Landschot het decor van de beurs. Een plek waar volop aandacht is voor een duurzame en verantwoorde lifestyle. “De locatie past goed bij het concept dat we uitdragen”, aldus Judith. “Op deze landelijke locatie word je omringd door het groen. Genietend van het landelijke uitzicht laat je je dromen en woonwensen de vrije loop.”

Overtreffen
“Ook dit jaar willen we onszelf weer overtreffen door een divers en exclusief aanbod neer te zetten”, vertelt Judith. “Van koken tot tuinieren en van slapen tot verlichting. En wat nog meer? Kom zelf sfeer proeven tijdens het tweede weekend van september. Kom alleen, gezellig met een vriendin, met je partner of samen met het hele gezin. Ga op ontdekkingsreis en laat je verrassen.”

Woon & Lifestyle dagen:
Zaterdag 12 en zondag 13 september 2015

Van 10.00 tot 17.00 uur

Vrije toegang.

Locatie: Heieind 6, 5528 NT Hoogeloon

Meer informatie: www.hemelswonen.com