Duizel_rotonde.png

Nieuwsberichten

30 augustus 2015.

Dag dames,

De vakantietijd is weer voorbij! Hopelijk heeft u het fijn; thuis of ergens anders. In ieder geval hebben we veel mooi weer gehad.

Nu komt de tijd weer om nieuwe activiteiten te ondernemen. U krijgt in dit bericht heel wat informatie. Handig is het om de kalender of agenda er even bij te pakken, zodat u niets mist.

Kerstmarkt: op dinsdag 8 sept. wordt weer begonnen aan het werken voor de kerstmarkt bij Greet J. Vanaf 13.00 uur. Als u thuis wat wil maken, kunt u dat aan Greet laten weten . Zij bespreekt dan met u wat er zoal gedaan kan worden.

Creatieve avond: Naaldvilten; donderdag 24 september om 19.30 uur in De Smis.

Op geven tot 20 sept. bij een van de bestuursleden. De kosten van de avond zijn € 12,50, naald inbegrepen. Gaat de naald stuk, een nieuwe kost € 0,60.

We gaan 5/7 eikels maken. Als u er meer wil maken kunt u een pakketje kopen.

Landart: dinsdag 15 sept. Dit is een wandeling in de omgeving van Diessen. Tijdens deze wandeling komt u allerlei vormen van kunst tegen. Vertrek om 13.00 uur bij de kerk met auto’s.

Feest: donderdag 8 oktober; 85 jarig bestaan. U heeft de uitnodiging al ontvangen. Denkt u  aan opgave voor 15 sept.. Dan kunnen we alles goed organiseren.

Bloemschikken: woensdag 21 oktober, 19.30 uur in De Smis. Nadere informatie krijgt u nog via Efkes Duyselen.

Gezonde sapjes en zelf sap maken: donderdag 19 nov. in De Smis. Noteert u deze avond alvast. Meer informatie volgt later via Efkes Duyselen.

Met vr. groeten,

Bestuur Vrouwen van Nu Duizel.

 

 

Aan alle inwoners van Duizel!

Onze organisatie zit dringend verlegen om een droge, schone, muisvrije opslagplaats voor de spullen, die wij maken voor onze kerstmarkt.

Deze ruimte willen wij dan gebruiken tot 6 dec. 2015.

Wie helpt ons?

U kunt contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel. 515055.