Duizel_ZO4.png

Nieuwsberichten

Dag dames;

Nu komt de tijd weer om nieuwe activiteiten te ondernemen. U krijgt in dit bericht heel wat informatie. Handig is het om de kalender of agenda er even bij te pakken, zodat u niets mist.

Kerstmarkt: op dinsdag 8 september zijn we weer begonnen aan het werken voor de kerstmarkt bij Greet J. vanaf 13.00 uur. Als u thuis wat wil maken, kunt u dat aan Greet laten weten . Zij bespreekt dan met u wat er zoal gedaan kan worden.

Creatieve avond: Naaldvilten; donderdag 24 september om 19.30 uur in De Smis.

Opgeven tot 20 september bij een van de bestuursleden. De kosten van de avond zijn € 12,50, naald inbegrepen. Gaat de naald stuk, een nieuwe kost € 0,60.

We gaan 5/7 eikels maken. Als u er meer wil maken kunt u een pakketje kopen.

Landart: dinsdag 15 september. Dit is een wandeling in de omgeving van Diessen. Tijdens deze wandeling komt u allerlei vormen van kunst tegen. Vertrek om 13.00 uur bij de kerk met auto’s.

Feest: donderdag 8 oktober; 85 jarig bestaan. U heeft de uitnodiging al ontvangen. Denkt u aan opgave voor 15 september. Dan kunnen we alles goed organiseren.

Bloemschikken: woensdag 21 oktober, 19.30 uur in De Smis. Nadere informatie krijgt u nog via Efkes Duyselen.

Gezonde sapjes en zelf sap maken: donderdag 19 november in De Smis. Noteert u deze avond alvast. Meer informatie volgt later via Efkes Duyselen.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Vrouwen van Nu Duizel.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   tel.513599

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    tel.514818

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     tel.516423

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.           tel.515055