Duizel_ZO2.png

Nieuwsberichten

Voor alle leden van Vrouwen van Nu:

Donderdag 8 oktober:  feestelijke viering van ons 85-jarig bestaan. Wij kijken er naar uit, u ook? De voorbereidingen zijn in volle gang.

Bloemschikken woensdag 21 okt.: 19.30 uur in de Smis. Tijdens ons jubileumfeest kunt u zien wat voor bloemstuk u gaat maken en wat er voor nodig is. Opgeven tot 15 okt. bij een van de bestuursleden.

Worstenbroodjes bakken zaterdag 31 okt.:10.00 uur in de molen van Luyksgestel. Vertrek bij de kerk om 9.15 uur bij de kerk. Er zijn nog een paar plaatsen vrij. Opgeven bij een van de bestuursleden tot 15 okt. kosten € 30,-  voor 20 worstenbroodjes.

Woensdag 4 november: Culturele avond. Muziekquiz door Leediedjzee.

Ook weer eens zin in zo’n ouderwets, té gek swingfeest? Hits van toen afgewisseld met swingende hits van nu. En dit alles in een quiz vorm gegoten door “ Leediedzjee” Aaltsje.

Cultureel centrum de Ruchte, Laan ten Roode 71 in Someren.

Aanvang 20.00 uur. Opgeven bij een van de bestuursleden tot 5 oktober!

Zondag 6 dec. kerstmarkt. Er zijn al verschillende leden heel enthousiast bezig met allerlei leuke cadeautjes. Komt u ook? Of wil u op een andere manier helpen? Wij zitten dringend verlegen om droge, ongedierte vrije opslagruimte. Laat het ons weten!

Leest u ook de websites van de landelijke organisatie en het provinciale bestuur? Heeft u gezien dat er op 22 oktober een Inspiratiedag voor Vrouwen is in Oisterwijk? Een paar bestuursleden gaan er naar toe. Gaat u ook mee? Kosten € 17,- + vervoerskosten. Opgeven bij een van de bestuursleden.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    tel.513599

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.          tel.514818

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.          tel.516423     

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.       tel.515055