duizel_groenstraat1.png

Nieuwsberichten

ONDERNEMERS VERENIGING DUIZEL BESTAAT 25 JAAR

 

Na enig speurwerk in bewaard gebleven correspondentie is een Uitnodiging gevonden voor een Oprichtingsvergadering. Deze brief is gedateerd 10 november 1988. Het heeft daarna nog tot januari 1990 geduurd voordat het initiatief werd genomen tot oprichting van de “ONDERNEMERS DUIZEL”.

De volgende namen staan onder de uitnodiging:

Ad Jacobs, Bert Bogers, Harrie Vromans, Caroline Kennis en Peter Berkers.

Deze personen hebben aan de wieg van onze vereniging gestaan.

 

Momenteel telt OVD (Ondernemers Vereniging Duizel) 45 actieve leden ondernemers en 1 erelid. Lid kan worden iedereen die een bedrijf heeft dat in Duizel is gevestigd of elders een bedrijf heeft en in Duizel woonachtig is.

Onze activiteiten bestaan uit een periodiek overleg met de Gemeente (door afvaardiging van bestuursleden), een jaarlijks gezamenlijk uitstapje en mee en dan een informatieavond met als doel kennisoverdracht.

Door omstandigheden is de viering wat opgeschoven en vindt daarom plaats in 2016 i.p.v. 2015. Het jubileum hebben we gevierd met een feestavond op 9 januari in Restaurant D ‘Ouwe Tramhalte. Het huidig bestuur bestaat uit Piet Antonis (voorzitter/penningmeester), Gerrit Castelijns (secretaris), Wilma van der Heijden (PR en communicatie) en Jacqueline Fokker (bestuurslid).

 

Omdat Gerrit Castelijns na 15 jaar gaat stoppen als secretaris zijn wij op zoek naar een vervanger voor hem.

Vanaf deze plaats doen wij een oproep aan alle nog niet leden ondernemers om lid te worden van onze vereniging. Hiervoor kunt u zich aanmelden bij Piet Antonis, Oude Kerkstraat 38A Duizel, telefoon 517.370 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wij horen graag van u.

bestuur Ondernemers Vereniging Duizel.