Duizel_ZO4.png

Nieuwsberichten

Jan Latour 25 jaar bij EHBO vereniging Eersel en Door Bekkers benoemd tot Erelid

Donderdag 21 januari, op de Algemene Ledenvergadering, is Jan Latour gehuldigd voor zijn 25 jarig jubileum bij de EHBO vereniging in Eersel.

Jan is een actief lid van de EHBO vereniging. Hij volgt alle herhalingslessen om up to date te blijven zodat hij slachtoffers de juiste eerste hulp kan verlenen.

Jan is ook vaak aanwezig bij de hulpverlening op de diverse evenementen in de dorpen Duizel, Eersel en Steensel. Regelmatig worden daar blessures door Jan behandeld. De voorzitter van de vereniging, Theo Braam, heeft hem ook geprezen voor zijn positieve instelling binnen de vereniging en om zijn bereidheid altijd in te springen als er onverhoopt op het laatste moment nog hulpverleners voor een evenement nodig zijn. De wens werd uitgesproken dat Jan nog lang actief lid mag zijn. Hij is een voorbeeld voor de vereniging.

In dezelfde ALV nam Door Bekkers afscheid van haar bestuursfunctie. Door haar gezondheidsproblemen kan zij niet langer haar functie uitoefenen als penningmeester. Door heeft 33 jaar lang diverse bestuursfuncties bekleed.

Op voordracht van het bestuur hebben de leden haar dan ook benoemd tot erelid van de EHBO vereniging.

Wilt u ook in staat zijn om eerste hulp te kunnen verlenen als er iets gebeurd in uw omgeving, thuis of op het werk? Dit kan zijn het verbinden van een wond maar ook een hartreanimatie met behulp van een AED. Bij voldoende deelnemers zal de EHBO vereniging Eersel dit jaar weer een cursus organiseren.

Kijkt u eens op de website van de vereniging:  www.ehboeersel.nl