Duizel_W1.png

Nieuwsberichten

Politie en gemeente vragen uw aandacht voor een forse toename in diefstallen van personenauto’s en bestelauto’s van voornamelijk het merk Volkswagen.

Vanaf januari 2015 tot nu merken wij een forse toename in het aantal autodiefstallen in Eersel en Bergeijk. Inmiddels zijn er ruim 40 personenauto’s en bestelauto’s van voornamelijk het merk Volkswagen gestolen.

De politie is druk bezig met het onderzoek naar deze diefstallen maar vraagt ook de hulp van u als burger. U merkt het beste wat er niet klopt in uw omgeving. Ziet u dingen die niet kloppen en zaken die u niet vertrouwd, meld het ons dan aub direct via 0900-8844 of bij heterdaad 112!! Direct melden is van belang omdat gebleken is dat een diefstal vaak niet langer dan 2 minuten duurt! Het noteren van kentekens en signalementen kan ons ook heel goed helpen in het onderzoek naar deze diefstallen.

De politie heeft ook extra aandacht voor deze diefstallen in Eersel en Bergeijk. Zeker tijdens de donkere dagen zetten we extra in op dergelijke criminaliteit.

Met vriendelijke groet,

Gemeente Eersel

Michiel Oldenhof

Coördinator integrale veiligheid en crisisbeheersing