Duizel_ZW1.png

Nieuwsberichten

Op 19 maart is het weer de nationale opschoondag. De basisschool in Duizel doet ook weer enthousiast mee met het opruimen van zwerfafval. Zij doen dit op vrijdag 18 maart in de omgeving van de school. Zoals vorig jaar probeer ik, samen met Johan van Litsenburg, met groep 7/8 van de basisschool + een groot aantal inwoners van Duizel, in en rond Duizel op te schonen. Iedereen is van harte welkom om mee te helpen om ons mooie dorp schoon te houden.

Wij starten om 14.00uur bij café de Donk. Als wij op tijd weten hoeveel mensen er mee willen doen, dan zal de gemeente Eersel zorgen voor vuilgrijpers, vuilniszakken, werkhandschoenen en niet te vergeten hesjes om goed gezien te worden op straat. Voel je je geroepen om mee te doen laat dit dan weten, graag vóór vrijdag 11 maart.

Johan en Dorie van Litsenbur; Oudekerkstraat,  tel: 517657                             Fritz Claassens, Vendelierstraat 3, tel: 515729.

Wij hopen op een flinke opkomst zodat wij met z’n allen ons dorp zwerfafvalvrij kunnen maken, laat we zeggen in anderhalf uur. Na afloop kunnen we in café de Donk nog even een consumptie nemen en onze ervaringen uitwisselen.