Duizel_ZO3.png

Nieuwsberichten

De Volharding geeft concert met muziek uit jaren 60 en 70

Hallo allemaal,

Zoals al eerder aangekondigd staat er weer een prachtig concert van de Volharding in de steigers! We hebben weer alles uit de kast getrokken om er een feestelijke avond van te maken. Zo worden we begeleid door Kosmos, een gezellige band uit Veldhoven. Zij spelen een aantal nummers mee met de fanfare en zorgen ook voor een coole afterparty. Goede reden om na afloop lekker te blijven plakken in de Smis!

Het thema is deze keer de jaren 60 en 70 en veel muziek uit die tijd is bekend, dus schroom niet om mee te zingen met onze zanger en zangeressen; Magtel, Ad, Gerrie en Marieke. U kunt thuis alvast oefenen op o.a. Stairway to heaven, I will survive, Blue Bayou en Bridge over troubled water, maar er is natuurlijk nog veel meer moois uit die tijd.

Anders dan u gewend bent spelen de fanfare en de percussiegroep niet hun hele repertoire achter elkaar, maar wisselen we elkaar af waardoor het een heel gevarieerde uitvoering wordt. De presentatie van dit alles is in handen van Frank Wintermans.

Je mag je flares aan en je plateauzolen, maar je mag natuurlijk ook gewoon in je 21ste eeuw-kleren. Kaartjes voor dit feest zijn voor slechts €7,50 verkrijgbaar bij Wilma van der Heijden, Beersbeemden 28. De avond begint om 20.00 uur. Dat het op 28 mei is hebt u natuurlijk al vastgelegd.

Wij verwachten weer een volle zaal en enthousiast publiek dus koop snel een kaartje want op is op! Tot ziens op de 28ste