duizel_NO2.png

Nieuwsberichten

Moaten Toernooi 2016

Op 21 mei aanstaande zal voor de vierde maal het gezelligste 5 tegen 5 toernooi van de Kempen weer van start gaan! Dan zal namelijk vanaf 13:00 het Moaten Toernooi 2016 gehouden worden. Op moment van schrijven zijn er 32 heren en 16 dames teams ingeschreven vanuit heel de Kempen.

Er zal op dat moment dus ongeveer zo'n 350 man aan het voetballen zijn op Sportpark de Meer! Wij als organisatie willen graag alle Duizelnaren uitnodigen om overdag even te komen kijken. Of 1 van de vele Duizelse teams te komen supporteren. Voor de kleintjes is er een luchtkussen en een zandbak aanwezig. Ook zal er voor zowel de ouders als de kleintjes genoeg lekkers zijn om te eten en te drinken.

's Avonds zal er in de tent nog een feestavond zijn, die eveneens voor iedereen vrij toegankelijk is. Ook daarvoor zijn alle Duizelnaren uiteraard uitgenodigd om een gezellige, gemoedelijke en sfeervolle avond te beleven. Deze zal opgeluisterd worden door een DJ en zal tot 1:00 duren. De opbrengst van deze dag gaat geheel naar Dosko '32, zodat zij dit kunnen investeren in o.a. de jeugd, senioren en de accommodatie van de club.

Wij zien jullie dus graag 21 mei vanaf 13:00 verschijnen. Tot dan!