Duizel_O1.png

Nieuwsberichten

Zondag 15 mei 2016 = Hoogeloon  1 – Dosko’32 1.

Ruststand 2 – 1 en eindstand 3 – 1.

In deze wedstrijd stond  er voor beide teams niets meer belangrijk op het spel voor promotie of degradatie. Hoogeloon wilde positief afsluiten i.v.m. met het afscheid van trainer Ben Lodewijks en twee basisspelers.

Dosko bracht i.v.m. blessures schorsing en werken 3 jeugdspelers in de basis, dat toch een positieve uitwerking had. In de tweede helft werd er nog een jeugdspeler ingebracht en twee spelers van het tweede en zo was het een zeer jong team dat er stond. Onder leiding van scheidsrechter Geertsen werd het een sportieve en leuke wedstrijd voor de supporters om te zien.

Dosko begon sterk en dat resulteerde in de 11de minuut voor een verdiende voorsprong. Een schot van Rik Paridaans kwam voor de voeten van Ard-Jan Fleerakkers en deze schoot de bal strak binnen, 0 -1 voor Dosko. Hoogeloon was even verrast maar kwam terug in de wedstrijd en dat werd in de 18de minuut door een schitterende goal van Niels Luijten. Een voorzet werd door hem meteen op de slof genomen en hij schoot de bal perfect in de bovenhoek, onhoudbaar voor keeper Peter Kamps. Door deze goal werd Hoogeloon sterker en dit resulteerde in de 2 – 1 in de 24ste minuut door Hans v.d. Heijden. Hij vertrok solo vanaf een meter of dertig van de goal en passeerde de verdediging van Dosko en schoot de bal perfect in de uiterste hoek. Dosko probeerde de aansluitingstreffer te maken maar kwam toch tekort en door een fout in de verdediging resulteerde dit tot een penalty in de 34ste minuut maar deze werd slecht genomen en ging langs.

Ruststand 2 – 1.

De tweede helft waren er kansen voor beide teams maar Hoogeloon was toch ervarende ploeg en daarom werd er nog gescoord in de 51ste minuut door Bob de Jong, die dus de 3 – 1 scoorde door een verdedigingsfout bij Dosko. Hoogeloon kreeg nog diverse kansen om de score uit te breiden, maar Dosko liet dit niet meer toe.

De competitie werd dus afgesloten voor en 7de plaats voor Hoogeloon en Dosko zal in de vijfde klasse proberen om zo snel mogelijk terug te komen in de vierde klasse.