duizel_groenstraat1.png

Nieuwsberichten

DOSKO’32 zoekt jeugdleden!

Hoewel het voetbalseizoen nog maar net is afgelopen, zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al weer in volle gang. Voor dit nieuwe seizoen zijn we nog op zoek naar nieuwe jeugdleden. In de lagere jeugdteams (mini, F & E teams; kinderen van 5 t/m 10 jaar) hebben we plaats voor enkele spelers en kan snel ingestroomd worden. Het nieuwe seizoen start eind augustus / begin september.

Dus: hou je van voetballen; En lijkt het je leuk om door de week 2 keer met vriendjes te trainen en op zaterdag ochtend een echte wedstrijd te spelen: meld je dan aan bij DOSKO'32.

Opmerking: mini team traint 1x per week en speelt om de week een wedstrijd.

Een inschrijfformulier is te vinden op onze website: www.dosko32.nl. Voor meer informatie kun je bellen met 06 54945790 of 06 28411727 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Oja, en dat voetbal alleen een jongens sport zou zijn, is toch echt een opvatting van vroeger. Meisjes voetbal is op dit moment de snelstgroeiende sport en meisjes kunnen net zo goed voetballen als jongens. In bijna elke leeftijdscategorie zijn meisjes lid van onze vereniging; Dus meisjes meld je (ook) aan!