duizel_noord2.png

Nieuwsberichten

De leukste kapster van de gemeente Eersel is Cindy Meulenbroeks.

En haar salon: ‘’ Net een haartje beter”  staat in Duizel.

Cindy woont zelf in Luyksgestel en haar blijdschap wordt enigszins getemperd door de hagelramp die ook haar huis en auto heeft getroffen.

Maar superblij is ze met de Award die haar klanten Cindy bezorgd hebben door op haar te stemmen.

Al haar klanten konden via Facebook of e-mail op haar stemmen. Eerst moesten een aantal vragen ingevuld worden en dan moest er nog een punt gegeven worden. Ook moest de stem nog bevestigd worden. Dus er moest wel over nagedacht worden.

“En ik heb best wat oudere klanten, die niet zo maar even achter de computer kruipen om op allerlei vragen te antwoorden”.

“Het was heel spannend. De verkiezing liep van 1 april tot 1 juni en er waren drie meetmomenten. Al bij de eerste meting had ik de meeste stemmen, maar niet het hoogste punt. Bij de tweede meting had ik nog steeds de meeste stemmen en was het punt een stukje gestegen. En bij de laatste meting had ik de meeste stemmen: 76 en ook het hoogste punt: 9,75! Daarmee had ik in de gemeente Eersel gewonnen en was ik 19e in de provincie. Landelijk weet ik zo niet meer”.

Ze wist dit al op 1 juni maar heeft er pas ruchtbaarheid aan gegeven toen ze de Award in Oegstgeest opgehaald had.

Haar vader en vriendin Dianne hebben de hele kapsalon en het huis en stukje straat versierd. Dat was een grote verrassing. Ook de vele en leuke reacties hebben haar overbluft. Kaarten, bonbons en een kind dat op eigen initiatief een kaart ‘met haren’ gemaakt heeft.

Cindy begon haar opleiding op het ROC; daar was ze niet zo gelukkig: “je moest alles zelf uitvinden en om theorie moest je vragen. Maar ik heb het wel afgemaakt. Daarna volgde ik een particuliere opleiding bij Traditions. Dit is een extra opleiding van 10 mnd. ; 5 dgn. in de week. Ze waren er wel streng en ik heb daar heel veel op modellen gewerkt. Soms moest ik naar een andere filialen, verspreid over het land. Daar haalde ik ook mijn diploma.”

“Toen heb ik daar nog een tijd 3 dgn. in de week als lerares gewerkt, en 3 dgn. in mijn eigen zaak. Maar nu heb ik voldoende klanten om als klein zelfstandige in mijn eigen zaak te werken! Ik ben daar dolgelukkig mee. Maar nieuwe klanten zijn natuurlijk nog van harte welkom!”

Dat betekent dat haar klanten vertrouwen in haar vakmanschap hebben en op 5 november bestaat haar kapsalon alweer 5 Jaar. Een geweldig knappe prestatie van Cindy.

Cindy: Duizel wenst je van Harte Proficiat en heel veel succes in een hopelijk lange toekomst!!