duizel_groenstraat2.png

Nieuwsberichten

COMPUTERCURSUSSEN

Dorpshuis de Smis organiseert al vele jaren computercursussen en heeft weer een aantrekkelijk cursusaanbod voor elke leeftijd in de aanbieding

Wij werken zonder winstoogmerk. Ons doel is om het gebruik van computers, smartphones, tablets, enz. bij iedereen zoveel mogelijk te bevorderen door middel van het aanbieden van laagdrempelige cursussen.

Wij zijn met onze docenten aangesloten bij het seniorenweb.

Er wordt gewerkt met een beamer welke het beeldscherm van de docentencomputer laat zien, uiteraard beschikt u over een “eigen” PC. Een iPAD of TABLET brengt u zelf mee.

De cursussen bestaan uit 3 of 5 lessen van elk 2 uur.

De cursuskosten zijn inclusief koffie of thee en exclusief cursusmateriaal.

Dorpshuis de Smis biedt de volgende cursussen aan:

iPad gebruik, Android tablet gebruik, Wordpress, Praktisch computer gebruik voor gevorderden, Windows 10 voor gevorderden, Windows 10 voor beginners, Word en Excel.

De volgende reeks cursussen starten in september 2016.

De cursussen worden gegeven van maandag tot en met donderdag (middag en avond) om de 14 dagen. De cursussen gaan alleen door bij voldoende deelnemers.

Op de website dorpshuisdesmis.nl (tab computercursusssen) vindt u meer informatie over de cursussen, prijzen en data. U kunt zich voor een van de cursussen aanmelden via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .