duizel_kleinebeerze.png

Nieuwsberichten

13 oktober 2016.

Voor alle leden van Vrouwen van Nu – Duizel:

Het bestuur heeft gewerkt aan de website. Nog niet alles is gevuld, maar een paar rubrieken wel. Er staan o.a. foto’s van de fietstocht in het fotoboek. Weet u het nog?

www.VrouwenvanNu.nl → provincie → afdeling

en voor het fotoboek moet u op de afdelingssite inloggen met de code die u van ons heeft gekregen.

Ook hebben de leden met een mailadres een bericht gekregen met het kringprogramma. Hieronder het volledige programma tot januari voor onze afdeling:

Donderdag 13 oktober; gezellige speciale avond. Deze avond komt i.p.v. de moederdagviering. Een goede naam voor deze activiteit hebben we nog niet. De wijk van Joke Antonis krijgt de eer die te bedenken! U heeft al een mooie uitnodiging gekregen!

Op deze avond kunt u zich opgeven voor het bloemschikken  en de culturele avond. Kan allebei nog tot 20 okt. Kosten culturele avond € 6,- graag bij opgeven betalen.

Woensdag 26 oktober 19.30 uur; in De Smis, ‘t Plekske  bloemschikken o.l.v. Joke v.d. Ven. Een voorbeeld kunt u zien op 13 okt. Dan weet u ook wat u nodig heeft.

Donderdag 10 november; informatieavond met Hedda Mooren. Hedda zal met ons praten over het erfrecht, wat gebeurt er met mijn vermogen als ik overlijd, hoeveel belasting moet ik betalen, kan ik mijn testament nog aanpassen enz. Als u zelf vragen heeft; schrijf ze op en u kunt het deze avond ook persoonlijk bespreken.

Woensdag 16 november; culturele avond. Kringactiviteit.

Cabaret  DeVeltOp  in gemeenschapshuis den Tref in Hapert, Alexanderhof 7.

De zaal is open om 19.30 uur en de voorstelling begint om 20.00 uur.

Deze activiteit wordt georganiseerd door de afdelingen Bergeijk `t Loo en Luijksgestel.

Cabaret DeVeltOp gaat met hun ‘muzikaal-komisch-theater-act’ –Theke & The Pettiecoats samen met u terug naar de gezellige huiskamer en het fijne familie gevoel van het kind, tiener, ouder, opa of oma zijn.

De ‘lach en de traan’ liggen hierbij dikwijls in elkaars verlengde door de afwisseling van zowel ‘frivole en vrolijke’ liedjes als kleine en breekbare ‘levens en liefdes’ liedjes. Welke met leuke en alledaagse  gebeurtenissen uit ons leven aan elkaar gepraat worden door kleine verhaaltjes en anekdotes.  Met hun meerstemmige zang en hun sprankelende persoonlijkheden weten zij hiermee de harten van het publiek keer op keer te raken.

Gewoon dus een gezellig avondje ‘muzikaal komisch theater’ om heerlijk onderuit wat dagdromend terug te denken aan die goeie ouwe tijd je zelf ondertussen afvragend wat zijn eigenlijk mijn…….. –Dingen Die Zin Blieve Hange-….?   

Kosten €6,- (inclusief koffie/thee met iets lekkers en consumptie)

Opgeven en betalen via uw eigen afdeling voor 20 oktober.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Vrouwen van Nu Provincie Noord Brabant, d.m.v. de Provinciale Regeling Kringen (PRK)

Donderdag 22 december; kerstviering.

Weer aardig wat activiteiten. Wij hopen dat er een aantal bij zijn die uw belangstelling hebben.

Leest u ook het ledenblad van Vrouwen van Nu? En de nieuwsbrief?

Haalt u er uit wat u leuk vindt? U mag ons ook attenderen op wat u graag zou doen, we bekijken dan wat er mogelijk is.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Vrouwen van Nu.