Duizel_rotonde.png

Nieuwsberichten

“Broodje Muziek”

Bij muziekvereniging ‘De Volharding’ maken we er een mooie gewoonte van om Duizel regelmatig te trakteren op een fijn concert. We proberen elke keer weer leuke nieuwe stukken te vinden. Dat is niet altijd makkelijk, maar toch lukt het steeds weer. Ook deze keer zijn we al weer een paar maanden aan het oefenen op nieuwe stukken, onderbroken door de zomervakantie weliswaar, maar toch. En met muziek is het net als met broodjes; sommigen hap je zo weg, op anderen bijt je je stuk en weer een ander is lekker pittig.

‘Broodje Muziek’ wordt een lunchconcert. Dat wil zeggen dat we laat in de ochtend beginnen en er een gezellige lunch aan vastknopen. Het zal plaatsvinden op 27 november in dorpshuis ‘De Smis’.

Een kaartje kost slechts €3,00 en daarvoor krijgt u dus behalve muzikaal entertainment bij aanvang koffie of thee met iets lekkers en na afloop tegen inlevering van uw kaartje een kop soep of een broodje. Mocht u nog meer honger hebben dan kunt u zelf nog broodjes en soep kopen voor €2,50.

Kaartjes zijn vanaf 31 oktober te koop bij Wilma van der Heijden, Beersbeemden 28. Wij hopen natuurlijk op een grote opkomst, dus zegt het voort!