duizel_noord2 - kopie.png

Nieuwsberichten

Eerste Duizelse Pubquiz groot succes

In januari 2017 komt er weer een....

Op zaterdag 15 oktober werd in dorpshuis de Smis de eerste Duizelse Pubquiz georganiseerd. Met 14 teams was de zaal goed gevuld en konden de deelnemers hun hersens pijnigen aan de vele vragen. Met 9 categorien met elk 10 vragen (bij de categorie Muziek moest bij elke vraag twee antwoorden gegeven worden; de naam van artiest(e) of groep en de titel geraden worden). Omdat elk goed antwoord één punt oplevert, kon men hoogstens 100 punten verdienen. De vragen hadden verschillende moeilijkheidsgraden; er waren gemakkelijke, moeilijke en heel moeilijke vragen bij. Het team dat uiteindelijk winnaar werd behaalde 76 punten; de laatste 48 punten.

Zie de tabel voor de scores.

Ook was er een prijs voor de mooiste teamnaam. Eigenlijk kwamen alle namen wel voor die prijs in aanmerking; maar uiteindelijk is gekozen voor het team "Toeter nie toe", die de gewonnen bitterballen snel naar binnen wisten te werken.

Het bestuur van de Smis, die deze quiz zelf in elkaar had gezet, kan er niet onderuit om deze quiz volgend jaar weer een keer op het programma te zetten. Dat wordt dan januari 2017. Houdt de website duizel.info en Efkes Duyselen goed in de gaten.......